Warning: session_start(): open(/tmp/sess_q45s9c2u4k6h77vv0gpua979m1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home3/betonadm/public_html/wp-content/plugins/qtranslate/qtranslate_core.php on line 26

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home3/betonadm/public_html/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-core/wpsc-constants.php on line 19
Termo si Hidroizolatii | Beton Compact

Termo si hidroizolatii

Posted | 0 comments

Sisteme profesionale complete de termo si hidroizolatii, finisaje interioare si exterioare de inalta calitate. O constructie moderna si de foarte buna calitate presupune folosirea unor materiale corespunzatoare, termoizolarea peretilor, termo si hidroizolarea terasei si fundatiei, aplicarea lor cu pricepere.

O astfel de constructie, pe langa eficacitatea si durabilitatea foarte mare, va asigura ulterior un consum redus de energie.

In cazul unei cladiri netermoizolate corespunzator, aproape jumatate din caldura se pierde prin pereti, datorita transferului termic cu mediul extern cauzat de diferenta de temperatura dintre interior si exterior. Insa un sistem de termoizolare va reduce considerabil acest transfer, iar investitia facuta la inceput isi va regasi avantajele in economiile ulterioare de la plata utilitatilor.

Arcul Iris va pune la dispozitie toate materialele profesionale pentru hidro si termoizolarea, finisarea, atat exterioara cat si interioara.

Leave a Reply