Despre Noi

ARCUL IRIS SRL este o societate infiintata in anul 2008, fiind prima societate din Romania specializata in pomparea de sapa de egalizare (autonivelanta) pe baza ciment.

ARCUL IRIS SRL a aparut ca urmare a formarii societatii ARCUL IRIS SPANIA (RAINBOW MEGAHORMIGON SL) infiintata in luna mai 2005 de catre fratii Cibu Nicolae si Fleser Petru, fiind in prezent acceptata si consolidata de catre societatea ARCUL IRIS SPANIA, lider in acest sector pentru metri executati de sapa autonivelanta (450.000 mp). Dupa ce au vazut ca in afara Romaniei acest sistem de sapa autonivelanta functioneaza, au hotarit sa-l implementeze in Romania.

Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

In prezent numaram doua echipe de lucru, una pentru turnare sapa autonivelanta si una pentru turnare sapa traditionala semiuscata acoperind intreg teritoriul national, zona noastra cu cea mai mare actionare fiind Transilvania.

Lucram cu societati de inalt nivel national: Lafarge, Holchim etc.